-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:10429 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

دختري جوان هستم كه در محيط خانه و در جمع خانواده شخصي كم حرف , گوشه گير, و بي حوصله هستم , امّا در محيط مدرسه بسيار با نشاط و سرزنده هستم ! علت اين تفاوت رفتار را نمي دانم . خواهشمندم مراراهنمايي كنيد, تا از اين مشكل رهايي يابم .

يكي از مشكلات اساسي كه نسل جوان با آن مواجه است , نحوهء رفتار و مناسبات با والدين و اعضاي خانواده است . بعضي از جوانان و نوجوانان در كنار مشكل برقراري ارتباط و مناسبات صحيح در خانواده , نمي توانندبا همسالان خود نيز روابط صحيح و مناسب برقرار كند. وجود روابط صميمانه ميان فرزندان و والدين سبب مي شودكه فرزندان رازهاي شان و مشكلات خود را قبل از هر كس با آن ها درميان بگذارند و از نظرهاي ارشادي والدين استفاده كنند, بدين ترتيب والدين به عنوان راهنماياني صميمي و مشاوراني دلسوز و مورد اعتماد مي توانند نقشي مهم در زندگي فرزندان خود داشته باشند. برخي از والدين در دوران بلوغ و جواني به جاي آن كه توجه بيش تري رامعطوف فرزندان كنند, گمان مي كنند فرزندشان بزرگ شده و نيازي به آنان ندارد. از اين رو حلقهء ارتباطي با فرزند راسست مي كند و اين باعث مي شود فرزند به ديگران پناه ببرد يا انزوا پيشه كند.

خواهر گرامي , شما در يك بعد روابط اجتماعي حضور موفقي داريد و توانسته ايد با همسالان خود روابط خوبي برقرار كنيد, امّا در عرصهء خانواده , بايد روابط خوب و مطلوبي را برقرار كنيد. دوگانگي برخورد نشان دهندهء اين است كه در شما قابليت و توانايي برقراري ارتباط صحيح وجود دارد, ولي تاكنون قابليت را در محيط خانواده به منصهء ظهور نرسانده ايد. در بعضي از خانواده هاي زمينهء مساعد براي برقراري ارتباط با ديگر اعضا مهيا است وشخص راحت تر مي تواند با ديگران ارتباط برقرار كند, امّا در خانوادهء شما اين زمينه فراهم نيست . شما بايد تلاش وكوشش بيش تري نماييد تا اين زمينه ايجاد شود و ارتباط ميسور گردد.

سعي كنيد به تدريج در جمع خانواده حضوري فعال داشته باشيد و در امور خانواده مشاركت نماييد. نقطه نظرات خود را با بياني مناسب به ديگران منتقل كنيد. حضور فعال شما در خانواده موجب افزايش روحيه و انگيزه مي شود وبه تدريج روحيهء فردگرايي و انزواطلبي تبديل به روحيهء اجتماعي مي شود. البته توجه داشته باشيد و جهت نيل به مطلوب بايد به تدريج و با حوصله رفتار نماييد و از مشكلات دلسرد نشويد تا بتواند بر بي حوصلگي و انزواطلبي فايق آييد و شادابي و سرزنده بودن را در محيط خانواده داشته باشيد.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.